2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek için yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Yangın veya evgin tavır vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi derunin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Kazalı sınıftaki hizmetyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak midein çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Mesela önüne cepheıcı husus yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk olmayan engelın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane kadar” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan yürümek isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan yaygın kullanılır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlamlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parçadır.

Baplarımızda aksesuar olarak ölçünlü ürkü pas, tütün sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta Yangın Kapısı olup müşterilerimizin siparişine gereğince kilitli sektör, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Yangın sırasında güvenliğin sağlamlanması ve normal şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bâtınin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen kapılar emniyetli şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanılamar.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede dayanıklılık ve bütdile destank katkısızlarsa test onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva onarımı ve boya çalışmaleri yüz baplar muhatara görmez.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine malik bir yangın kapısının ederı, 60 dakika yangına dayanım süresine ehil bir bapnın yükselmekından henüz yüksektir.

Bu kapılar, yangın alarmı verildiğinde yahut yangın kaçış yolları kullanıldığında açılabilen ve yangın esnasında insanların çabucak hariçya çıkmasını sağlayan özel olarak tasarlanmış baplardır.

çın yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye müspet raporunun düzenınması için en önemli adımdır. 

Report this wiki page