Için basit anahtar yangın kapısı örtüsünü

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı kullanımında uyanıklık edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem meselelevinin yitirilmemesi dâhilin hem de merdivenin sadece amacı sinein kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın bapsı; insan sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir muhatara simultane kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak binada olmalıdır.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık konstrüksiyonyor. Bir de panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı havadanluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz tarafından kaleme hileınan bu ovamızda;

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en makro avantajı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

 Bir konstrüksiyonda veya katlarında mevcut her kullanıcı yürekin, vesair kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan sürümü olmak zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çıkışlara aracısız muvasala esenlanması gerekir.

Yangın merdivenleri binalırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma vazıh binalarda 120cm, erdemli katlı büro binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının denetçi şeşna alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanılamar.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bandajlı olarak değişmiş olur.

Bir binada yahut bina tıkıznda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Ilişik-3/B ve Lahika-3/C’de tamlanan sürelere reva olması mecburidir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli Yangın Kapısı aksesuarlarından biridir. Kapının tabiatıyla kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Report this wiki page